ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Νοέμβριος: Φθινόπωρο με τη FlexCar με Black Friday προσφορά

Η Black Friday έφτασε στη FlexCar, και με τη διπλή προσφορά μας, Black to the Future, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο σας όχημα, σε ένα πακέτο προνομιακών εκπτώσεων. 

 

Τι ακριβώς όμως είναι το Black to the Future; 


Με τη προσφορά μας, μπορείτε να επιλέξετε το όχημα που επιθυμείτε και να επωφεληθείτε με 25% Έκπτωση στο Μηνιαίο Μίσθωμα για 6 μήνες, και 50% έκπτωση στο FlexDeposit. Αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας χωρίς να ξοδέψετε περιττά χρήματα.

 

Γιατί Πρέπει να Αξιοποιήσετε την Προσφορά; 

 

Είναι μια τέλεια ευκαιρία να αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, χωρίς να ξοδέψετε περιττά χρήματα. Με το ευέλικτο leasing της FlexCar, και τη διπλή προσφορά του Black to the Future, θα επωφεληθείτε με:

- 50% έκπτωση στο FlexDeposit
- 25% έκπτωση στο μηνιαίο μίσθωμα για 6 μήνες
- Άμεσα διαθέσιμα οχήματα
- Δωρεάν αλλαγή οχήματος στα 2 χρόνια
- Όλα τα έξοδα καλυμμένα 
- Δυνατότητα παροχής οχήματος αντικατάστασης

 

Από ηλεκτρικά, πολυτελή SUV, έως και επαγγελματικά οχήματα, έχουμε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στις ανάγκες σας.

FlexCar Black Friday.jpg


Φθινοπωρινή εξόρμηση με… Black to the Future!

Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα πιο φθινοπωρινός, και τα τοπία γύρω μας παίρνουν τα χρώματα του φθινοπώρου, είναι η κατάλληλη στιγμή για μια εξόρμηση σε γραφικές περιοχές της χώρας. 
Με αφορμή τη Black Friday προσφορά μας, σας παρουσιάζουμε, 3 αγαπημένα μας SUV για το μήνα Νοέμβριο, αλλά και ιδέες προορισμών για το καθένα.


Peugeot 3008 Active Plus: Στυλ και Άνεση στο Καρπενήσι

Ξεκινήστε την εξερεύνηση σας με το κομψό Peugeot 3008 Active Plus, που συνδυάζει στυλ και άνεση. Το Καρπενήσι, βρίσκεται στην καρδιά της Ευρυτανίας, και φημίζεται για τα ορεινά τοπία, τα πετρόχτιστα σπίτια και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Με το Peugeot 3008 θα απολαύσετε την άνεση και την πολυτέλεια ενός μοντέρνου SUV, ενώ εξερευνάτε τα μοναδικά μονοπάτια, και τα γραφικά χωριά γύρω από το Καρπενήσι.


Skoda Enyaq iV 80 Sportline: Εξόρμηση στα Ζαγοροχώρια

Για μια αξέχαστη περιπέτεια στην ύπαιθρο, συνδυάστε την ηλεκτρική κομψότητα του Skoda Enyaq iV 80 με την ορεινή ομορφιά της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Τα Ζαγοροχώρια αποτελούν ένα μαγευτικό προορισμό,προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τους, με θέα τον χιονισμένο Όλυμπο, τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και τα καταπράσινα τοπία.

Τα χωριά αυτά συνδυάζουν τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο ζωής με την αγνή ομορφιά της φύσης. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Enyaq iV 80 Sportline θα σας εξασφαλίσει ένα ομαλό και ήσυχο ταξίδι καθώς θα αφεθείτε στη μαγεία του φθινοπωρινού τοπίου.



Toyota Corolla Cross Active Plus: Χαλαρωτική απόδραση στις πλαγιές του Μαινάλου

Η Βυτίνα συγκαταλέγεται στους must φθινοπωρινούς προορισμούς και παρέα με το Toyota Corolla Cross Active Plus θα απολαύσετε ένα χαλαρωτικό και άνετο ταξίδι. Ο γραφικός οικισμός της Βυτίνας, στις πλαγιές του Μαινάλου, είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.033 μέτρων και χαρακτηρίζεται από παραδοσιακούς οικισμούς, πυκνό δάσος και μεγάλη κεντρική πλατεία.

Με το Toyota Corolla Cross Active Plus, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε το ταξίδι και θα εξερευνήσετε με άνεση τις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας.


Ξεκινήστε το ταξίδι, σήμερα!

Στη FlexCar, αντιλαμβανόμαστε ότι το κατάλληλο όχημα είναι το κλειδί για ένα αξέχαστο ταξίδι.  Είτε επιλέξετε το κομψό Peugeot 3008, είτε την κομψότητα του Skoda Enyaq, είτε την άνεση του Toyota Corolla Cross Active Plus, η FlexCar εξασφαλίζει μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Εσείς, ποιόν προορισμό θα επιλέξετε για το επόμενο road trip σας; Επωφεληθείτε απο τη Black Friday προσφορά μας, και κάντε την επόμενη σας εξόρμηση, με τη FlexCar!