ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Η FlexCar ξεπερνάει τα €300εκ. σε επενδυτικά κεφάλαια και επεκτείνεται στην αγορά του Μεξικού

Η FlexCar συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο προϊόν για τις ανάγκες των πελατών της. 

 

Οι συνεχείς επενδύσεις που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ, έρχονται ως μια σημαντική αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας της εταιρείας να αλλάξει σε παγκόσμιο επίπεδο τον τρόπο απόκτησης και χρήσης ενός οχήματος. 
 

Του νέου γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε το έγκριτο Αμερικανικό fund Data Point Capital, φημισμένο για τις κορυφαίες αποδόσεις από επενδύσεις σε πρωτοποριακές εταιρείες των κλάδων του Internet, του E-commerce και των ψηφιακών τεχνολογιών, το οποίο προστίθεται στη μετοχική σύνθεση της FlexCar. Επίσης, συμμετοχή είχαν οι Seaya Ventures και VentureFriends που έχουν επενδύσει και στο παρελθόν στην εταιρεία, καθώς και άλλοι επενδυτές, αποδεικνύοντας τη συνεχή εμπιστοσύνη τους έμπρακτα και ανανεώνοντας τη στήριξή τους στην συνεχόμενα αναπτυσσόμενη πορεία της FlexCar.
 

Τα νέα κεφάλαια που προστέθηκαν στο μετοχικό κεφάλαιο του Ομίλου FlexCar, θα αξιοποιηθούν για την περαιτέρω επέκταση του στόλου της εταιρείας στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ιταλίας, όπως επίσης και για την ενίσχυση σε υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και την εισαγωγή εξελιγμένων τεχνολογιών στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της. 
 

H FlexCar ανοίγει τα φτερά της και προς τη Λατινική Αμερική, με το άνοιγμα νέων γραφείων στο Μέξικο Σίτι, μια κίνηση που αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για διεθνή ανάπτυξη. Το Μεξικό είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με δυναμικό για τις υπηρεσίες της αυτοκίνησης. Τα πρώτα δείγματα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά, καθώς η ζήτηση των υπηρεσιών της εταιρείας από τους πρώτους κιόλας μήνες δραστηριότητας, είναι ιδιαίτερα υψηλή.
 

Μετά από μόλις 5 χρόνια λειτουργίας, η FlexCar έχει καταφέρει να επεκταθεί σε 4 χώρες, να καλύψει τις ανάγκες χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών αλλά και να αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της στην αγορά της ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων. Με την παρούσα επένδυση, η FlexCar αποδεικνύει την ικανότητά της να αναπτύσσεται συνεχώς, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της για άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η FlexCar έχει καταφέρει σε χρόνο ρεκόρ να μισθώσει πάνω από 10.000 οχήματα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την αυτοβιομηχανία, με πολλές καθυστερήσεις και ελλείψεις. 

 

OpenCars_Square.png

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι από τα τέλη του 2021 η εταιρεία δημιούργησε την OpenCars, ένα εξειδικευμένο business unit, που εμπορεύεται τα αυτοκίνητα του στόλου της FlexCar. 


Αυτό που διαφοροποιεί την OpenCars από τα άλλα brands εμπορίας οχημάτων είναι ότι τα οχήματα αυτά έχουν γνωστό ιστορικό και διατίθενται προς πώληση στην αγορά με την υπογραφή της αξιοπιστίας και της διαφάνειας του Ομίλου της FlexCar. Η OpenCars έρχεται για να ολοκληρώσει ιδανικά το offering της FlexCar, συμπληρώνοντας το portfolio των υπηρεσιών που διαθέτει η εταιρεία για να καλύψει σφαιρικά τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. 


Μάλιστα, στα πλάνα της FlexCar είναι μέσα στους επόμενους μήνες να προχωρήσει στην επέκταση του εγχειρήματος της OpenCars και στις αγορές του εξωτερικού ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς εταιρείας.
 

Τέλος, FlexCar έχει επίσης καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, χάρη στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά άρθρα για το success story της FlexCar.