ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Η FlexCar Επίσημος Χορηγός και της ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΠΑΕ Ολυμπιακός και FlexCar μαζί στο δρόμο των επιτυχιών!

 

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μαγεία του ποδοσφαίρου και με τη συγκίνηση που νιώθουμε κάθε φορά που οι παίκτες βρίσκονται στο γήπεδο, έτοιμοι να γράψουν μια νέα ιστορία. Και ακριβώς αυτή η μαγεία μας οδήγησε σε μια σπουδαία στιγμή, εκείνη που η FlexCar αφήνει το δικό της αποτύπωμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, προσφέροντας τη στήριξή της σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τη ΠΑΕ Ολυμπιακός, και είμαστε ενθουσιασμένοι που για τα επόμενα 3 χρόνια θα στηρίζουμε τον σύλλογο σε όλες του τις προσπάθειες.

 

Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής μας, κ. Γιώργος Δεσύλλας: “Οδηγούμε στο «κόκκινο» και μαζί με τον Ολυμπιακό θα συνεργαστούμε για νέες, ακόμη μεγαλύτερες, μαγικές στιγμές!”. Συμπληρωματικά, ο Συνιδρυτής και Πρόεδρος του FlexGroup, κ. Γιώργος Μπιζάς, δήλωσε: “Με αυτήν τη συνεργασία ενισχύουμε την ερυθρόλευκη παρουσία μας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό και τον συναρπαστικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Η πίστη και η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε, αποτελούν βασικά κοινά ιδεώδη με αυτά που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του”.
 

Είμαστε περήφανοι για αυτή την νέα κοινή μας αρχή, αφού είναι μια συνεργασία που αντικατοπτρίζει την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την προσήλωσή μας στην υποστήριξη των αθλητών και των ομάδων που μας εμπνέουν.
Ο Ολυμπιακός έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές γενιές φιλάθλων και έχει κερδίσει την αναγνώριση για τις επιτυχίες του σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. 

 

Με τη ηχηρή διεθνή του παρουσία , τα 47 πρωταθλήματα, τα 28 κύπελλα και τα 18 Double, αλλά και τις ιστορικές νίκες στην Ευρώπη, θα μοιράζεται  με τη FlexCar τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για μοναδικότητα και πρωτοπορία. Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι με νοσταλγία και αγάπη για το άθλημα που μας ενώνει.  

 

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι με τον Ολυμπιακό και να δούμε την ομάδα να επιτυγχάνει μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στην υποστήριξη του αθλητισμού και αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει το επόμενο σημαντικό βήμα στην κοινή πορεία μας.


Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν τη συναρπαστική περιπέτεια με όλους σας!