ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

FlexCar @ HORECA 2024

Η FlexCar στη HORECA 2024: Η Ευέλικτη Εμπειρία Leasing οχημάτων για κάθε επαγγελματία

 

Είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις που διοργανώνονται στη χώρα μας, την HΟRECA 2024, την κορυφαία εκδήλωση για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Ως η πρώτη εταιρεία που παρέχει ευέλικτες λύσεις μίσθωσης οχημάτων, παρουσιάσαμε τις καινοτόμες υπηρεσίες μας σε χιλιάδες επαγγελματίες από όλη την χώρα.

 

IMG_20240212_161738.jpg

 

Κατανοώντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες καθημερινά όσον αφορά τη διαχείριση του στόλου των οχημάτων τους, παρέχουμε υπηρεσίες που διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση της κάθε επιχείρησης και την παροχή εξαιρετικής και άμεσης εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

 

Ευέλικτες υπηρεσίες μίσθωσης για επιχειρήσεις 

 

Στη HΟRECA 2024, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τις ευέλικτες υπηρεσίες της FlexCar και να δουν από κοντά πώς επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν την μίσθωση οχημάτων. Η ομάδα μας ήταν εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να προσφέρει  εξατομικευμένες λύσεις και να δείξει τα οφέλη της συνεργασίας με τη FlexCar για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επίσης 4 τυχεροί κέρδισαν από ένα αυτοκίνητο για μια εβδομάδα ώστε να μπορέσουν να γνωρίσουν τις υπηρεσίες μας και να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία ενός οχήματος από τον πλούσιο στόλο της εταιρείας μας.

Καθώς ο κλάδος της φιλοξενίας συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, η FlexCar παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμων λύσεων για την υποστήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

Σας περιμένουμε στην επόμενη HORECA!