ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

“Ένα κι έφυγες” - Η πρώτη 360° καμπάνια της FlexCar!

"Ένα κι έφυγες" - Η πρώτη 360° καμπάνια της FlexCar!

 

Είναι γεγονός... η πρώτη 360º επικοινωνία μας είναι πλέον live αποδεικνύοντας πως η φράση «Ένα κι έφυγες» μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από σχήμα λόγου, ακόμα και στον απαιτητικό χώρο του ευέλικτου leasing!


Πόσες φορές έχεις ακούσει ή πει τη φράση “ένα καφεδάκι κι έφυγες;” ή “ένα σοκολατάκι κι έφυγες;” και τελικά είναι περισσότερα; Τώρα, η FlexCar ήρθε να δώσει νέα διάσταση στη φράση αλλά και να την εδραιώσει, ώστε να εμπιστευτείς το “ένα” που σου υποσχόμαστε, γιατί όταν λέμε “ένα μίσθωμα κι έφυγες” το εννοούμε. 
 

Ζήσε το λοιπόν διαφορετικά! Απόκτησε το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι σε λιγότερο από 10 ημέρες με ένα μόνο μίσθωμαχωρίς χρονικές δεσμεύσεις και με την ευελιξία να το αλλάξεις ή αγοράσεις ανά πάσα στιγμή! Εσύ απλώς βάλε το καύσιμο κι εμείς θα βάλουμε το όχημα, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο leasing και όλα τα έξοδα καλυμμένα.
 

Η καμπάνια θα επικοινωνηθεί σε above & below the line επίπεδο - Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Social Media, Influencer Marketing, Digital, κ.ο.κ, με την υπογραφή της till noon Mixed Media Agency που αξιοποιεί ένα αρκετά fresh approach και περιλαμβάνει animations που εντυπωσιάζουν! Η Sleed 360°Digital Marketing Agency επίσης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία αυτής της πρωτοποριακής καμπάνιας.
 

Παρακάτω μπορείς κι εσύ να απολαύσεις το βίντεο της καμπάνιας με ένα μόνο click:
 

ena_ki_efyges_cover_photo2.jpg
 

Μάθε περισσότερα για τη νέα μας καμπάνια και τα benefits που τη συνοδεύουν εδώ

 

arrow right