ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Συναρπαστική εξόρμηση στο Πήλιο

Πήλιο, ο ιδανικός προορισμός για όλο τον χρόνο! Είναι πανέμορφο όλες τις εποχές, καθώς συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις τοπίων, με καταπράσινα βουνά και καταγάλανες παραλίες. Οι διαδρομές από τον Βόλο προς το βουνό, αλλά και ανάμεσα στα χωριά, χαρίζουν δυνατές συγκινήσεις: το τοπίο είναι γεμάτο δέντρα με καθαρό οξυγόνο, ενώ υπάρχουν αμέτρητα σημεία “μπαλκόνια” για να θαυμάσει κανείς τον κόλπο του Παγασητικού. 

Ακόμη, όλη η εκδρομή ανταμείβει όποιον ψάχνει ιδιαίτερους γαστρονομικούς προορισμούς. Η περιοχή φημίζεται για τα χειροποίητα γλυκά της, όπως η καρυδόπιτα και τα γλυκά του κουταλιού. Οι παραδοσιακές ταβέρνες σε όλα τα χωριά προσφέρουν αμέτρητες, καλομαγειρεμένες επιλογές, αφήνοντας ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Τέλος, τα τοπικά ποτά όπως το κρασί και το τσίπουρο, ρέουν άφθονα, ενώ μπορείτε να βρείτει πολλών ειδών λικέρ που παράγονται από ντόπιους.

Όλα αυτά σκέφτηκε η ομάδα του NewsAuto.gr, όταν αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα οδοιπορικό στο φθινοπωρινό Πήλιο. Η αρχική σκέψη ήταν μία σύντομη εξερεύνηση του προορισμού, με σκοπό την ανάδειξη όλων των σημείων που αξίζει να δουν οι επίδοξοι επισκέπτες. Η πρόκληση ωστόσο ήταν να βρουν τα σωστά οχήματα, ανθεκτικά σε μακρινές και απαιτητικές διαδρομές, να προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μεταφερθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός, μαζί μει τα άτομα που θα πραγματοποιήσουν το οδοιπορικό και πάνω απ’όλα να παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια.

Και τα βρήκανε! Απευθυνόμενοι στην FlexCar, παρέλαβαν άμεσα τα ιδανικά οχήματα για να ταξιδέψουν με ξεγνοιασιά, άνεση και ασφάλεια. Συνώνυμα των παραπάνω είναι φυσικά τα SUVs Ford Kuga και Opel Mokka: το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, όμως με κοινό γνώρισμα την αδιαμφισβήτητη ποιότητα.

 

Ford Kuga: έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε περιπέτεια! 

 

Το νέο Ford Kuga είναι εξυπνότερο και πιο αποδοτικό από ποτέ, προσφέροντας μια πιο εξελιγμένη προσέγγιση στην έννοια της οδήγησης. Συνδέοντας υπέροχα τον μοντέρνο σχεδιασμό με τις εντυπωσιακές επιδόσεις το Kuga θεωρείται επάξια ξεχωριστό από τα περισσότερα SUV που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους. Διατίθεται σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης EcoBoost, πετρελαίου EcoBlue και plug-in hybrid με κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων (PHEV). Ακόμη, για καλύτερη οδηγική εμπειρία, το Ford Kuga είναι εξοπλισμένο 5 διαθέσιμες λειτουργίες οδήγησης: Normal, Sport, Wet/Slippery, Trail, και Eco για μέγιστη αποδοτικότητα.

 

Συναρπαστική εξόρμηση στο Πήλιο με το Ford Kuga

 

Opel Mokka: ευέλικτο εντός και εκτός πόλης!

 

Το νέο Opel Mokka ξεχωρίζει για το το ιδιαίτερο στυλ του, ενώ οι ισχυροί κινητήρες του χαρίζουν δυναμισμό. Οι αρμονικές αναλογίες που θα συναντήσει κανείς στο εσωτερικό του σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές γραμμές στον εξωτερικό του σχεδιασμο το κάνουν ακαταμάχητο. Ο κινητήρας βενζίνης 1.2L Turbo άμεσου ψεκασμού αποδίδει έως 130 hp, ενώ ο προηγμένος κινητήρας 1.5L diesel σας προσφέρει 110 hp. ι Δύο κινητήρες εξαιρετικά αποδοτικοί, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2. Ακόμη, χάρη στο ευρύχωρο εσωτερικό και τα πολλά χαρακτηριστικά ευελιξίας του Mokka είστε πάντα προετοιμασμένοι για να μεταφέρετε μεγάλα φορτία ή ολόκληρη την οικογένειά σας με τις αποσκευές σας!

 

Συναρπαστική εξόρμηση στο Πήλιο με το Opel Mokka

 

Η επιλογή των οχημάτων ήταν προφανής οπότε όλη η υπόλοιπη διαδικασία έγινε παιχνιδάκι. Το προσωπικό μας ακούγοντας τις απαιτήσεις της αποστολής κινήθηκε άμεσα και η ομάδα της NewsAuto παρέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες τα αυτοκίνητα, καθώς ο στόλος μας διαθέτει πληθώρα ετοιμοπαράδοτων οχημάτων για κάθε ανάγκη. Από εκεί και πέρα, η απόδραση στο μαγευτικό Πήλιο ξεκίνησε, με τις καλύτερες προδιαγραφές και την υπογραφή της FlexCar. Τώρα μπορείτε και εσείς να εξερευνήσετε αυτόν το μοναδικό προορισμό, μέσα από τα μάτια των συντακτών του NewsAuto στο εξής άρθρο.

 

Αν αυτό το οδοιπορικό σας ξύπνησε την επιθυμία για περιπέτεια παρέα με το δικό σας SUV, μπείτε στο site της FlexCar και επιλέξτε το όχημα που θα γίνει ο τέλειος συνοδοιπόρος σε κάθε ταξίδι σας.

Images: Newsauto/ Παναγιώτης Τριτάρης

Παρόμοια άρθρα

30/9/2022
flexcar

Volvo S60 recharge T8 2022: Ανακαλύψτε το ντελικάτο plug-in υβριδικό σεντάν

Αν θέλετε να οδηγείτε με στυλ και ασφάλεια τότε πρέπει να δείτε το Volvo S60 με τα προηγμένα βοηθήματα οδήγησης και το ισχυρότερο plug-in υβριδικό σύστημα της Σουηδικής εταιρίας. Μαθετε περισσοτερα
5/10/2022
flexcar

Η FlexCar μεγάλος χορηγός του Aegean Ball Festival

H FlexCar ήταν μεγάλος χορηγός του Aegean Ball Festival στη Σύρο, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη. Μαθετε περισσοτερα
18/10/2022
flexcar

Στην Flexcar λέμε ΝΑΙ στην ηλεκτροκίνηση!

Κάθε μετακίνηση «αφήνει» το δικό της ενεργειακό αποτύπωμα και στόχος μας είναι αυτό το αποτύπωμα των μετακινήσεων να γίνει φιλικά ουδέτερο, δηλαδή μηδενικό. Μαθετε περισσοτερα