ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Η FlexCar μεγάλος χορηγός του Aegean Ball Festival

Η FlexCar μεγάλος χορηγός του Aegean Ball Festival Event

H FlexCar ήταν μεγάλος χορηγός του Aegean Ball Festival event στη Σύρο, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη.


 

Η FlexCar συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στην κορυφαία αθλητική και όχι μόνο πρωτοβουλία του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Γιώργου Πρίντεζη στις 6-10 Ιουλίου, που γίνεται κάθε χρόνο στην Ερμούπολη της Σύρου.

 

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο αθλητικό, κοινωνικό και τουριστικό event των τελευταίων χρόνων, ένα Τουρνουά 3x3 με πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμούς και πολύ μπάσκετ, στην Πλατεία Μιαούλη της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας με πάνω από 80 ομάδες κάθε ηλικίας φέτος να αγωνίζονται, 6.000 να το επισκέπτονται και πολλοί κορυφαίοι αθλητές να δίνουν το "παρών"!

 

Η FlexCar ήταν εκεί στηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή για τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνική αλληλεγγύη ως μέγας χορηγός. Στο περίπτερο της FlexCar, η ομάδα της FlexCar έδινε πληροφορίες για το πιο ευέλικτο πακέτο μίσθωσης οχημάτων της αγοράς και συνομίλησε με όλους τους παρευρισκομένους. Στο γηπέδο FlexCar Hoops Arena εμψύχωσε τις ομάδες που συμμετείχαν όπως και την FlexCar Lions, που αγωνίστηκε με  φανέλες της FlexCar.

 

Τέλος, ο Πρόεδρος της FlexCar, κύριος Γεώργιος Μπιζάς, βράβευσε τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Μπουρούση ο οποίος αναδείχτηκε Flexcar MVP του Stoiximan AegeanBall Festival 2022._DSC4812.JPG


 

Περισσότερα άρθρα

30/9/2022
flexcar

FlexCar @ Mobility 2022

H FlexCar δεν θα μπορούσε να λείψει από την θεματική έκθεση Mobility 2022 που έλαβε χώρα 15-25 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Μαθε περισσοτερα