ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Back to base? Back to Flex! Κάνε την επιστροφή σου πιο ευέλικτη!

Back to base? Back to Flex! Κάνε την επιστροφή σου πιο ευέλικτη!

 

Από τις παραλίες, τις αμμουδιές και τα αλάτια επιστρέφεις ξανά στην πόλη, κι αυτό είναι φανταστικό! Γιατί; Η νέα σεζόν κρύβει πολλές εκπλήξεις: από ατελείωτα βράδια μαζί με φίλους, μικρές εξορμήσεις το σαββατοκύριακο, μέχρι νέες γνωριμίες, δραστηριότητες και αναμνήσεις μαζί με την οικογένειά σου. 


Η προσαρμογή μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος, γι’ αυτό παρακάτω σου ετοιμάσαμε ορισμένα tips -ανάλογα με τις ανάγκες σου- ώστε να είσαι όσο πιο χαλαρός, ευέλικτος και άνετος γίνεται! 

1. Δημιούργησε ημερήσιο πρόγραμμα
Planner 1.jpg
Ξεκίνα τη μέρα σου με ξεκάθαρο πλάνο. Καθόρισε τις βασικές δραστηριότητες της ημέρας, όπως τις ώρες για το σχολείο ή την εργασία, το γυμναστήριο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Πώς;  Με ένα ημερολόγιο που θα σε βοηθήσει να παρακολουθείς τις υποχρεώσεις σου εύκολα.

2. Οργάνωσε τον χώρο σου
Καθάρισε και τακτοποίησε τους χώρους που χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένα οργανωμένο σπίτι και όχημα συμβάλλουν σε μία πιο συγκεντρωμένη και παραγωγική καθημερινότητα.

3. Προετοιμάσου για αξέχαστα Σαββατοκύριακα 
Είναι οι δύο μέρες μέσα στην εβδομάδα που μπορείς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις ό,τι θέλεις εσύ που θα σε ανανεώσει, από μία βόλτα στο βουνό μέχρι μία κατάδυση στη θάλασσα.  

4. Βρες το ιδανικό όχημα που θα σου λύσει τα χέρια 
Ideal Car.jpg
Η επιστροφή στη ρουτίνα γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν έχεις το κατάλληλο όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σου. Είτε χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για οικογενειακές υποχρεώσεις είτε ένα μικρότερο όχημα για εύκολη μετακίνηση στην πόλη, με τη FlexCar μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Δίνοντας μόνο ένα μίσθωμαχωρίς προκαταβολή, με δυνατότητα αλλαγής ή αγοράς όποτε το θελήσεις και με όλα τα έξοδα καλυμμένα από εμάς. Φοβερό δεν είναι; Είναι η νέα σου πραγματικότητα με FlexCar! 

Απόκτησέ το εύκολα! 

  1. Επίλεξε το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σου

  2. Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος

  3. Παρέλαβε το όχημα σε λιγότερο από 10 ημέρες

  4. Flexαρε όσο θες χωρίς περιορισμούς

Βρες το όχημά σου εδώ και απόλαυσε με ευελιξία την κάθε σου μέρα!

arrow right